Back to All Events

DONNERWETTER DAY - ARNHEM - LUXOR


[DIEP ADEMHALEN]

Donnerwetter Day = de releaseparty XXL van ons nieuwe album! | Donnerwetter Day = in de grote zaal van Luxor Live, Arnhem | Donnerwetter Day = tot diep in de nacht!!! | Donnerwetter Day = zaterdag 14 mei 2016 | Donnerwetter Day = een tientje entree | Donnerwetter Day = een feest dat we elk jaar gaan geven!!! | Donnerwetter Day =www.facebook.com/events/934712819908321/ | Donnerwetter Day = een knalharde creatieve hoogmis waar je bij moet zijn amigo!

Elke maand maken we hier een nieuw Donnerwetter Day programma onderdeel bekend, niet alleen muziek, maar ook andere extreem kunstige shizzznizzz staat op het programma. De eerste act (je raadt het al) is Donnerwetter smile-emoticon

Hoezee, de kaartverkoop voor Donnerwetter Day gaat NU van start viawww.luxorlive.nl. De early bird tickets (kaarten met korting) zijn reeds uitverkocht.

Earlier Event: May 7
ATAK - ENSCHEDE
Later Event: May 21
TAVERNE - BERGEN